Faraon Design

Avtografike

Avtografike so učinkovit in racionalen način oglaševanja, ter ena najboljših oblik trženja blagovne znamke. Lahko pa le le kozmetični dodatek…

Zakaj avtografike?
Gotovo veste, kako pomembno je
, da svoj posel oglašujete in koliko strank vam bo to prineslo. Oglašujete seveda lahko na mnogo različnih
načinov odvisno od dosega vaše domišljije.

Polepitev vozil je najcenejša in najbolj učinkovita reklama. Tako svojo dejavnost oglašujete povsod, kjer se nahaja vaše vozilo. 
S popolno ali delno polepitvijo si lahko pričaramo novo vozilo, unikatno, pa tudi delno zaščiteno pred zunanjimi vplivi.

Uporabljamo večinoma folije proizvajalcev Orafol in Avery

Polepitev plovil, letal

Polepitev plovil je storitev, ki polepša vaše plovilo ali pa ga zgolj zaščiti pred morsko vodo.
Za samo polepitev plovil imamo v ponudbi folije, ki so odporne na morsko vodo ter so zelo trpežne in imajo dolgo življenjsko dobo ( kar do 12 let).
Za polepitev mora biti vaše plovilo brezhibno. Omejitev v velikosti plovil seveda ni.

Razlikovanje od drugih plovil oziroma unikatnost ter zaščita so tako glavne prednosti uporabe folije, ki je izredno vzdržljiva in odporna na zunanje vplive ter poškodbe. Dobra stran folije je tudi ta, da ščiti pred UV žarki in za razliko od barve ali gel premaza skozi čas ne postane lisasta. V primeru poškodb se lahko preprosto nadomesti z novo, ki se aplicira na nepoškodovano podlago. S tem se ohranja vrednost plovila, ki lahko na željo novega lastnika ponovno dobi prvotno podobo. Pri starejših plovilih, ki jih je že načel zob časa, pomeni folija osvežitev videza plovila in obenem dobra zaščita za več let.

Faraon Design