Faraon Design

Nalepke

Nalepke so namenjene vsem, ki si želite z najrazličnejšimi motivi izstopati in ponuditi privlačen produkt, ki bo takoj padel v oči. V nadaljevanju vam predstavljamo različne možnosti izdelave nalepk. Nudimo vam kvalitetno in hitro izdelavo nalepk. Pri tem uporabljamo moderne stroje za digitalni tisk. Omogočamo vam izdelavo nalepk s poljubnimi motivi po vaših željah.

Izrez in tisk je možen na različne folije. Izbirate lahko med klasično enobarvno folijo, folijami z različnimi imitacijami (karbon, aluminij, …), peskane folije, odsevne oz. reflektivne folije in različnimi drugimi. V našem podjetju vam poleg izdelave nalepk nudimo tudi kvalitetno in strokovno svetovanje pri izbiri prave folije.

Pri izbiri želene folije moramo biti pozorni tudi na način lepljenja, ki ga želite. Najpogostejša izbira pri nalepkah so samolepilne folije, ki omogočajo preprosto namestitev folije na želeno mesto. Uporabimo pa lahko tudi laminirane samolepilne folije. Le te imajo dodatno uv zaščito in so primerne za uporabo na mestih, ki so vsakodnevno izpostavljena direktni sončni svetlobi.

Pri izdelavi nalepk upoštevamo tudi njihov namen. Izdelamo lahko najbolj odporne nalepke, ki so namenjene uporabi v različnih vremenskih pogojih, kot sta na primer dež in sonce. Takšne nalepke lahko uporabimo tudi na površinah, ki se nahajajo v vodi, ali pa so v stiku z vodo. V praksi lahko takšne nalepke najpogosteje najdemo na vozilih in plovilih. Uporabimo jih lahko na različnih površinah, kot sta na primer les in kovina.
Uporabljamo večinoma folije proizvajalcev Orafol in Avery

Faraon Design