Faraon Design

Reklamni totemi, piloni, stebri

Reklamni totemi, piloni in stolpi so vedno bolj popularni in uporabljeni samostoječi visoki in vitki reklamni objekti. Ta način reklamiranja je vse bolj priljubljen, zlasti zaradi številnih oblikovnih možnosti in neodvisne postavitve, oblikovne in izvedbene raznolikosti; lahko so svetlobni ali nesvetlobni.

Osnova totema je kovinska konstrukcija, lahko so opremljeni s folijskimi ali 3D napisi, lahko kot izrez iz pločevine, motiv na pleksi steklu ali svetlobno prepustni ponjavi. Osvetlitev je lahko notranja z LED osvetlitvijo, ali zunanja s pomočjo reflektorjev.  

Želite povečati prodajo, prepoznavnost podjetja in se odpreti navzven? Potrebujete nove kupce in uporabnike? Ali vas ljudje dovolj dobro poznajo? Vedo, kje se nahajate? Oglaševanje ni strošek, je investicija za uspešno poslovno delovanje v prihodnosti. Možnosti za oglaševanje je precej. Za vas naredimo osnutek in se z vami dogovorimo o najboljši možni rešitvi za vašo prepoznavnost.  Nudimo kompletno izvedbo.

V našem dolgoletnem poslovanju so nam zaupali že mnogi, med drugim: Špan center mobilnostiPostojnske mesnineInter cars, TNT, Eko sklad, Ministrstvo za okolje in prostor, G-M&M, Univerzi v Ljubljani in Mariboru, Prostovoljna gasilska društva, Alkimist, Altech, Medicinski center Med-Art, Kozmetika Sia, Gea College, Semenaena Ljubljana, KZ Sevnica, Eurogarden, Samsa transport, AMK, Tridom, Varikon  in mnogi drugi.

Faraon Design