Faraon Design

Svetlobne table in 3D napisi

Svetlobne table so eleganten, preprost in opazen oglaševalski pripomoček, ki hitro pritegne pogled mimoidočih, tako podnevi, kot tudi ponoči, ob lepem in slabem vremenu.

Svetlobni napisi so lahko izvedeni bodisi kot svetlobne kasete ali kot osvetljeni 3D napisi.
Kasete so lahko standardnih (pravokotnih) oblik, s pleksi steklom ali s svetlobno prepustnim platnom, lahko pa so tudi nepravilnih oblik.
3D napisi so prav tako lahko narejeni kot kasete, lahko pa so tudi izrezani iz neprosojnih materialov in osvetljene od zadaj.

Zahvaljujoč LED osvetlitvi je njihova poraba električne energije minimalna, zato je tudi dolgoročno cenovno ugodna rešitev.
V našem podjetju table v celoti izdelamo sami. Pri tem uporabljamo le najbolj kakovostne materiale.  Velikost in obliko table prilagodimo željam potrebam stranke.

Ko noč pokaže svojo moč…

Reklamne table so učinkovito vizualno sporočanje in pritegnejo veliko pozornosti, če imajo pravo vsebino, so izdelane kakovostno in postavljene na pravo mesto.

Izberite reklamno tablo, ki vam ustreza in prepustite delo našim strokovnjakom! Odličen dizajn, vrhunska izvedba. Postanite opaženi! Zaupajte dolgoletnim izkušnjam. Nudimo vam celostno ponudbo storitev od svetovanja do izvedbe.

Izbirate lahko med različnimi materiali (pločevina, aluminij, pvc, sendvič plošče alu-pvc-alu…) in izvedbami tabel. Najprej premislite, ali boste tablo potrebovali znotraj ali zunaj, ter kakšen stil in oblika table vam ustreza…

V našem dolgoletnem poslovanju so nam zaupali že mnogi, med drugim: Špan center mobilnostiPostojnske mesnineInter cars, TNT, Eko sklad, Ministrstvo za okolje in prostor, G-M&M, Univerzi v Ljubljani in Mariboru, Prostovoljna gasilska društva, Alkimist, Altech, Medicinski center Med-Art, Kozmetika Sia, Gea College, Semenaena Ljubljana, KZ Sevnica, Eurogarden, Samsa transport, AMK, Tridom, Varikon  in mnogi drugi.

Faraon Design