Faraon Design

Temnenje avtomobilskih stekel

Prepričani smo, da poznate z občutek vsiljevanja tujih pogledov v vaše vozilo. Prav gotovo se vam je že zgodilo, da ste dragocenosti pomotoma pustili ležati v avtomobilu. In prav gotovo ste v vročih poletnih mesecih, kljub najnovejši klimatski napravi, preživljali neznosno vročino v razgreti pločevini. Rešitev je.
Temnenje avtomobilskih stekel že dolgo ni več le modni dodatek. Razvoj folij je pripomogel k temu, da so folije vedno bolj uporabne in prinašajo potnikom številne prednosti  v optimizaciji voznih pogojev, udobju ter varnosti..

  • 99% UV zaščita
  • Preprečuje zaslepljenost, zmanjšana utrujenost med vožnjo
  • Deluje kot toplotni izolator, učinkovitejša izraba klimatske naprave, zmanjša se pregrevanje notranjosti avtomobila
  • Povečana varnost in manj vlomov
  • Zasebnost
  • Estetika

Temnenje stekel je pravzaprav lepljenje folije na notranjo stran stekla. Ker gre za poseg, ki pomeni predelavo vozila, je potrebno vgradnjo temnilne folije vpisati v Potrdilo o skladnosti vozila (homologacijski kartonček).

Po vgradnji folije vam predložimo vso potrebno dokumentacijo za ureditev vpisa tovrste predelave: potrdilo o vgradnji folije ter certifikat proizvajalca folije. Vsako potrdilo je oštevilčeno, na vgrajeni foliji pa mora biti neizbrisna oznaka, s katero se dokazuje povezava z izdanim dokumentom o predelavi.

V roku 15 dni je potrebno vozilo odpeljati na pooblaščeno strokovno organizacijo za preglede predelanih vozil, da v Potrdilo o skladnosti vozila vpišejo predelavo na vozilu.

Faraon Design