Faraon Design

Reklamne, usmerjevalne, obvestilne...table

Reklamne table so učinkovito vizualno sporočanje in pritegnejo veliko pozornosti, če imajo pravo vsebino, so izdelane kakovostno in postavljene na pravo mesto.

Izberite reklamno tablo, ki vam ustreza in prepustite delo našim strokovnjakom! Odličen dizajn, vrhunska izvedba. Postanite opaženi! Zaupajte dolgoletnim izkušnjam. Nudimo vam celostno ponudbo storitev od svetovanja do izvedbe.

Izbirate lahko med različnimi materiali (pločevina, aluminij, pvc, sendvič plošče alu-pvc-alu…) in izvedbami tabel. Najprej premislite, ali boste tablo potrebovali znotraj ali zunaj, ter kakšen stil in oblika table vam ustreza…

Usmerjevalne table so zelo pomembne za podjetje, ker usmerjajo, nakazujejo in vas vodijo do želenega cilja; potencialni stranki olajšajo pot do vašega podjetja…

Želite povečati prodajo, prepoznavnost podjetja in se odpreti navzven? Potrebujete nove kupce in uporabnike? Ali vas ljudje dovolj dobro poznajo? Vedo, kje se nahajate? Oglaševanje ni strošek, je investicija za uspešno poslovno delovanje v prihodnosti. Možnosti za oglaševanje je precej. Če boste izbrali reklamne table in napise, je naše podjetje pravi naslov za vas. Za vas naredimo osnutek in se z vami dogovorimo o najboljši možni rešitvi za vašo prepoznavnost. Reklamne table so ena izmed možnih rešitev. Ko se odločite zanje, se dogovorimo o dizajnu, o reklamnem napisu,  velikosti napisa, logotipa, velikosti table, lokaciji postavitve table. Sledi izdelava in montaža reklamne table. Nudimo vam tisk, izdelavo in montažo različnih vrst reklamnih tabel različnih dimenzij in izvedb.

V našem dolgoletnem poslovanju so nam zaupali že mnogi, med drugim: Špan center mobilnostiPostojnske mesnineInter cars, TNT, Eko sklad, Ministrstvo za okolje in prostor, G-M&M, Univerzi v Ljubljani in Mariboru, Prostovoljna gasilska društva, Alkimist, Altech, Medicinski center Med-Art, Kozmetika Sia, Gea College, Semenaena Ljubljana, KZ Sevnica, Eurogarden, Samsa transport, AMK, Tridom, Varikon  in mnogi drugi.

Faraon Design