Faraon Design

Reklamni napisi

Reklamni napisi vseh vrst in oblik!
Celotna storitev od ideje do izvedbe! Bodite opazni!
Reklama je zelo pomembna, saj zagotavlja razpoznavnost nekemu podjetju ali storitvi in v pravi obliki pripomore, da si vas ljudje zapomnijo!
Napisi in table so zelo učinkovit medij, preko katerega s pomočjo vizualnih efektov pritegnemo pozornost ljudi in jim prenesemo vsebovana sporočila ter s tem okrepimo prepoznavnost določene blagovne znamke.

Nudimo vam vse oblike reklamnih napisov (svetlobne in nesvetlobne table, totemi, piloni, grafična oprema izložb in notranjosti poslovnih prostorov, folijske izreze…),  kakovostno in sodobno grafično oblikovanje ter široko paleto tiskarskih storitev.
Zaupajte dolgoletnim izkušnjam od svetovanja do izvedbe. 

Želite povečati prodajo, prepoznavnost podjetja in se odpreti navzven? Potrebujete nove kupce in uporabnike? Ali vas ljudje dovolj dobro poznajo? Vedo, kje se nahajate? Oglaševanje ni strošek, je investicija za uspešno poslovno delovanje v prihodnosti. Možnosti za oglaševanje je precej. Če boste izbrali reklamne table in napise, je naše podjetje pravi naslov za vas. Za vas naredimo osnutek in se z vami dogovorimo o najboljši možni rešitvi za vašo prepoznavnost. Reklamne table so ena izmed možnih rešitev. Ko se odločite zanje, se dogovorimo o dizajnu, o reklamnem napisu,  velikosti napisa, logotipa, velikosti table, lokaciji postavitve table. Sledi izdelava in montaža reklamne table. Nudimo vam tisk, izdelavo in montažo različnih vrst reklamnih tabel različnih dimenzij in izvedb.

V našem dolgoletnem poslovanju so nam zaupali že mnogi, med drugim: Špan center mobilnosti, Postojnske mesnine, Inter cars, TNT, Eko sklad, Ministrstvo za okolje in prostor, G-M&M, Univerzi v Ljubljani in Mariboru, Prostovoljna gasilska društva, Alkimist, Altech, Medicinski center Med-Art, Kozmetika Sia, Gea College, Semenaena Ljubljana, KZ Sevnica, Eurogarden, Samsa transport, AMK, Tridom, Varikon  in mnogi drugi.

Faraon Design