Faraon Design

Car wrapping

Car wrapping je izraz za  oblepitev vozila s folijo, za katerega ste zagotovo že kdaj slišali. S car wrappingom lahko svojega jeklenega konjička spremenimo v skladu s svojim osebnim stilom. Car protection folije pa karoserijo ščitijo tudi pred zunanjimi vplivi in vozilu podaljšajo življenjsko dobo.
Vozilo lahko oblečemo v enobarvno ali potiskano folijo, ali pa kar kombinacijo obojega.

Življenjska doba polepitve je odvisna od izbire materiala. Največkrat se uporabljajo materiali za trajne polepitve, kjer je življenjska doba nalepk nad 10 let, ali pa začasne, za trajanje promocije, kjer je življenjska doba nekaj mesecev ali let, odvisno od zahtev.

Razlikovanje od drugih vozil oziroma unikatnost ter zaščita so tako glavne prednosti uporabe folije. Ta je izredno vzdržljiva in odporna na zunanje vplive ter poškodbe. Dobra stran folije je tudi ta, da ščiti pred UV žarki in za razliko od barve ali gel premaza skozi čas ne postane lisasta. V primeru poškodb se lahko preprosto nadomesti z novo, ki se aplicira na nepoškodovano podlago. S tem se ohranja vrednost plovila, ki lahko na željo novega lastnika ponovno dobi prvotno podobo. Pri starejših vozilih  ki jih je že načel zob časa, pomeni folija osvežitev videza in obenem dobra zaščita za več let.

Uporabljamo večinoma folije proizvajalcev Orafol in Avery

Faraon Design