Faraon Design

Delna polepitev vozil

Delna polepitev vozil je izredno učinkovit način oglaševanja in odlična možnost predstavitve vašega podjetja širši množici ljudi.
Vozilo se obleče v logotip in barve vašega podjetja ali drug poljuben motiv.
Nudimo vam tisk/izrez in montažo delne ali obsežnejše polepitve vozila. 

Polepitev vozil vam omogoča večjo prepoznavnost, ki je temelj za dobro tržno izhodišče. Uporabljamo kakovostne  barvne folije in folije za tisk in laminacijo za zaščito pred  vremenskimi in mehanskimi vplivi. 

Še nimate ideje ali zasnove za polepitev vašega vozila? Za vas bomo ustvarili unikaten dizajn avtografike in uresničili vaše ideje. 
Izdelamo lahko tudi magnetnne napise na  za vaše vozilo. 

Razlikovanje od drugih vozil oziroma unikatnost ter zaščita so tako glavne prednosti uporabe folije. Ta je izredno vzdržljiva in odporna na zunanje vplive ter poškodbe. Dobra stran folije je tudi ta, da ščiti pred UV žarki in za razliko od barve ali gel premaza skozi čas ne postane lisasta. V primeru poškodb se lahko preprosto nadomesti z novo, ki se aplicira na nepoškodovano podlago. S tem se ohranja vrednost vozila, ki lahko na željo novega lastnika ponovno dobi prvotno podobo. Pri starejših vozilih, ki jih je že načel zob časa, pomeni folija osvežitev videza vozila in je obenem dobra zaščita za več let.

Uporabljamo večinoma folije proizvajalcev Orafol in Avery

Faraon Design