Faraon Design

Promocijski sistemi

Promocijski sistemi iz naše ponudbe so lahka mobilna reklamna stojala za različne priložnosti s pripadajočimi grafikami; vse na enem mestu. 
Roll-up stojala, L in X stojala, promocijske stene, promocijski pulti in stojnice  so le nekateri iz množice izdelkov za promocijo na prodajnem mestu, sejmu, kongresu, … pravzaprav povsod, kjer želite nagovoriti vašo ciljno publiko. Grafike vam natisnemo in pritrdimo na stojala.

Promocijska stojala so večnamensko marketinško orodje, ki ima pri pripravi dogodkov posebno mesto. Tam služijo več kot le za predstavitev podjetja in njegovih storitev ali izdelkov; pripravna so tudi za usmerjanje in obveščanje udeležencev.

Ste se že kdaj udeležili dogodka, kjer ob prihodu v prostor ni bilo nobenega napisa ali usmeritve? Ste že kdaj ugotovili, da obiskovalci tavajo po centru, in v zadnjem trenutku na vrata in prehode lepili neugledne papirne napise? Občutek nelagodja, ki spremlja prve minute obiska dogodka, je nepotrebna motnja za vaše obiskovalce. Ustrezno jih obvestite in usmerite, tako da bodo imeli vsak trenutek občutek, da vam za njihovo počutje ni vseeno.

Za kaj jih lahko uporabite na dogodkih?

  • Usmerjanje
    Udeležencem na dobro viden, a še vedno nevsiljiv način pokažite, v katerem prostoru se bo dogodek odvijal. Stojala postavite pri glavnih vhodih prireditvenega prostora, nato pa udeležence z njimi še na nekaj ključnih točkah usmerite v pravo smer.
  • Dodatne informacije
    Udeležencem lahko s stojali podajte tudi dodatne informacije, kot so na primer program dogodka, termini posameznih delov dogodka in morda celo njihovi kratki opisi, ali pa jim zgolj izrecite dobrodošlico.
  • Marketing
    Stojala ostajajo odlično marketinško sredstvo, ki ga zlahka prilagodite svojim potrebam in motivom. Uporabite jih lahko za izpostavitev podjetja ali izdelka na sejmih, konferencah in drugih dogodkov.
Faraon Design